E-reader met luisterboeken

Zoek je een e-reader waar je luisterboeken op kunt luisteren? In dit artikel vertellen we je alles over de e-reader met luisterboeken. Er zijn een hoop e-readers met luisterboeken op de markt. In dit artikel zetten wij de beste e-reader met luisterboeken op een rij. 

Laatste update: januari 2023

E-reader met luisterboeken

De beste e-reader met luisterboeken

Hieronder staan de beste e-readers met luisterboeken op een rij. Zoek je een specifiek merk e-reader? Of wil je liever een e-reader die bepaalde specificaties heeft? Hieronder hebben wij de beste e-readers met luisterboeken op een rij gezet. Hierbij is ook gekeken naar reviews van consumenten.

1. Kobo Libra 2 

De Kobo Libra 2 (7 inch) is een hele fijne e-reader die alle eigenschappen bevat die een goede e-reader moet bevatten. Je kunt niet alleen luisterboeken luisteren op je e-reader, ook heeft hij een fijn formaat waardoor je hem makkelijk meeneemt. Ook kun je de helderheid en de kleurtemperatuur instellen met ComfortLightPRO, waardoor de e-reader perfect naar eigen wens kunt instellen. 

Je kunt alleen luisterboeken op de Kobo Libra 2 luisteren als je een Kobo Plus abonnement hebt. Zonder dit abonnement kun je geen luisterboeken op de Kobo e-readers luisteren.
Kobo Libra 2 is verkrijgbaar in zowel wit als zwart. 

 

 

 

2. Kobo Clara 2E 

De Kobo Clara 2E (6 inch) is een nieuwe e-reader van Kobo. Deze e-reader is gemaakt van 85% gerecycled plastic. Hij is volledig waterdicht en heeft ComfortLight PRO, wat betekent dat je de helderheid en kleurtemperatuur zelf kunt instellen.
Je kunt alleen luisterboeken op de Kobo Clara 2E luisteren als je een Kobo Plus abonnement hebt. Zonder dit abonnement kun je geen luisterboeken op de Kobo e-readers luisteren.

 

 

3. Storytel reader 

Ook op de Storytel Reader (6 inch) kun je luisterboeken luisteren. De e-reader is alleen beschikbaar voor gebruikers van Storytel: je moet dus een actief Storytel abonnement hebben om de reader te gebruiken. Het handige hiervan is dat de e-reader eenvoudig synchroniseert met de app. Zo weet je altijd waar je bent gebleven. 

 

 

4. Kobo Sage 

Kobo Sage (8 inch) heeft een ingebouwde bluetooth-chip waarmee je naar luisterboeken kunt luisteren via je bluetoothluidspreker of hoofdtelefoon. Kobo Sage is het ideale model om te gebruiken voor het maken van notities en voor het beluisteren van je favoriete luisterboeken. 

 

 

Hoe luister je naar luisterboeken op een e-reader? 

Je kunt naar luisterboeken luisteren met je bluetooth-hoofdtelefoon of via de luidspreker. Maar via je oortjes of koptelefoon is natuurlijk veel fijner, dan heeft ook niemand er last van.

 

Fijne oortjes en koptelefoon voor luisterboeken op je e-reader

 

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen