E-reader voor onderweg

Ben je veel onderweg voor school of werk en zoek je een e-reader voor onderweg? Wij zetten de beste e-readers voor onderweg op een rij.

Laatste update: januari 2023

E-reader voor onderweg

Beste e-reader voor onderweg

Hieronder staan de beste e-readers voor onderweg. Een goede e-reader voor onderweg is handzaam, licht, klein en makkelijk om mee te nemen. Zoek je een specifiek merk e-reader? Of wil je liever een e-reader die bepaalde specificaties heeft? Hieronder hebben wij de beste e-readers voor onderweg op een rij gezet. Hierbij is ook gekeken naar reviews van consumenten.

Instapmodel: Kobo Nia

Wil je graag een e-reader kopen, maar wil je er niet te veel geld aan uitgeven? Dan is de Kobo Nia (6 inch) wellicht wat voor jou. Dit is namelijk een heel goed instapmodel waarmee je e-books kunt lezen. Deze e-reader is wat goedkoper geprijsd dan andere e-readers en daardoor erg toegankelijk. 

 

 

 

Kobo Clara 2E

Zoek je net even iets extra’s in een e-reader? Dan is de Kobo Clara 2E (6 inch) wellicht wat voor jou. Naast e-books lezen kun je ook luisterboeken luisteren met de Kobo Clara 2E. Perfect als je veel onderweg bent: je kunt ook draadloos naar luisterboeken luisteren. Let wel op: je moet een Kobo Plus abonnement hebben om luisterboeken op de e-reader te zetten. Dat geldt niet voor e-books.

 

 

Storytel Reader 

De Storytel Reader (6 inch) is perfect als je gebruiker van Storytel bent of Storytel overweegt. Je kunt namelijk duizenden digitale boeken in verschillende talen lenen. De Reader is dus alleen te gebruiken met een actief abonnement. De Storytel Reader synchroniseert met de app, en andersom. Daardoor weet je precies waar je bent met je boek.

 

 

 

PocketBook Touch Lux 5

De Touch Lux (6 inch) is een bestseller van het merk PocketBook. De e-reader heeft een SMARTlight-technologie, waardoor je de helderheid en kleurtemperatuur van het scherm kunt aanpassen. Hij is van een fijn formaat en gewicht, waardoor hij lekker in de hand ligt. 

 

 

 

Wat is een goede e-reader voor onderweg?

 

Een goede e-reader voor onderweg is een e-reader die wat kleiner is en makkelijker mee te nemen is. Zo neemt hij weinig ruimte in beslag in je tas. In principe is 6 of 7 inch voldoende als je veel onderweg bent.

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen