Onyx Boox e-readers

Onyx Boox, ook wel BOOX genoemd, is een Chinees e-readermerk dat steeds populairder wordt op de Nederlandse markt. Ze hebben diverse e-readers op de markt gebracht, waaronder een e-reader met kleurenscherm. De Onyx Boox e-readers draaien op het systeem van Android, waardoor je allerlei apps probleemloos kunt downloaden en gebruiken op je e-reader. In principe brengen zij dus e-ink tablets op de markt uit. 

Laatste update: december 2022

 

Onyx Boox e-readers

Assortiment Onyx Boox e-readers

Onyx Boox heeft de afgelopen jaren een hoop tablets op de markt uitgebracht. Hieronder staat een overzicht van het assortiment aan Onyx Boox dat momenteel beschikbaar is. 

Onyx Boox Note Air 2

Voordelen
– 10,3 inch
– Tekentablet inclusief stylus
– Split screen functie
– Kan grote bestanden openen

Onyx Boox Nova Air

Voordelen:
– 7,8 inch
– Inclusief stylus
– Achtergrondverlichting
– Bluetooth voor luisterboeken

Verkrijgbaar bij

bol.com

Onyx Boox Max Lumi 2

Voordelen:
– 13,3 inch
– Tekentablet inclusief nauwkeurige stylus
– 128 GB geheugen
– Ingebouwde speaker voor audiobooks
– Vingerafdrukscanner

Onyx Boox Nova Air C

Voordelen:
– 7,8 inch e-ink scherm incl. 16 kleuren
– Inclusief Boox stylus
– Bluetooth voor luisterboeken

 

 

Onyx Boox Poke4 Lite

Voordelen:
– Goedkoop model
– 6 inch, handig om mee te nemen
– Met schermverlichting
– Bluetooth voor luisterboeken

 

 

Onyx Boox Leaf

Voordelen:
– 7 inch e-inkt e-reader
– Lichtgewicht
– Geen knoppen voor betere leeservaring

 

 

Voordelen Onyx Boox

Onyx Boox is een unieke aanbieder. Hoewel de focus ligt op e-ink readers, fungeert hun reader ook als tablet. Dat merk je niet alleen door de grootte en het gewicht van de tablet, maar ook door het feit dat je veel meer met de tablet kunt. De readers draaien namelijk op Android en de Google Play store staat direct geïnstalleerd op het toestel. 

 

Een groot voordeel is dus dat je niet alleen een e-reader koopt, maar een tablet met e-ink scherm waarop je kunt tekenen en schrijven. De Onyx Boox tablets kijken daardoor een stuk rustiger dan normale tablets. Je kunt de Onyx Boox readers gebruiken om boeken te lezen met afbeeldingen er in, maar ook om kranten te lezen, studieboeken te raadplegen en nog veel meer. 

 

Onyx Boox biedt ten slotte een handige stylus (of pen) aan, die je kunt gebruiken om aantekeningen te maken, te schrijven en te tekenen. Zo gebruik je je tablet niet alleen om te lezen, maar ook op vele andere manieren. Een tablet en e-reader in één. 

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen