Remarkable 2

De Remarkable 2 is een tablet die ontworpen is om het lezen van digitale content zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt de tablet gebruiken om notities te maken, te tekenen en ook om te lezen. De makers van de tablet wilden het gevoel van papier zo goed mogelijk nabootsen. En dat is gelukt!
Laatste update: april 2023

Remarkable 2

Hoe werkt de Remarkable 2?

De Remarkable 2 heeft een 10,3-inch scherm en wordt bediend met behulp van een stylus die drukgevoelig is en meer dan 4.000 drukniveaus detecteert. Het apparaat is ontworpen om de gebruiker de ervaring van het lezen op papier te bieden. Het scherm heeft een resolutie van 1872 x 1404 pixels en gebruikt een e-inkttechnologie die het mogelijk maakt om tekst en afbeeldingen op een heldere en scherpe manier weer te geven, zonder dat je vermoeide ogen krijgt.

Met de Remarkable 2 kun je digitaal schrijven, tekenen, notities maken en lezen.De tablet heeft een bijgeleverde stylus, ingebouwde WiFi en Bluetooth, waardoor je gemakkelijk met het internet en andere apparaten kunt verbinden.De Remarkable 2 is een perfecte digitale vervanging van papier.

Notities maken op de Remarkable 2

Een van de belangrijkste kenmerken van de Remarkable 2 is de mogelijkheid om notities te maken en te schrijven met behulp van een stylus. Dit is een belangrijke toevoeging voor mensen die notities maken tijdens vergaderingen, lessen of gewoon tijdens het lezen van boeken. De stylus van de Remarkable 2 is erg gevoelig en maakt het mogelijk om met een hoge precisie te schrijven en te tekenen. Het apparaat heeft ook een functie om handgeschreven notities om te zetten in tekst, zodat ze gemakkelijker te lezen en te bewerken zijn.

Voordelen Remarkable 2

De Remarkable 2 is niet alleen een apparaat om te lezen en te schrijven, maar ook om te tekenen. Het apparaat heeft een ingebouwde tekentool waarmee je kunt tekenen en schetsen. De tekentool maakt gebruik van een technologie die de gebruiker de mogelijkheid biedt om te tekenen met een zeer hoge precisie en gevoeligheid.Je kunt je tekeningen en notities eenvoudig synchroniseren met cloudservices.
Een ander voordeel van de Remarkable 2 is de lange batterijduur. Het apparaat kan tot wel twee weken meegaan op één enkele lading, zelfs bij intensief gebruik. Dit is vooral handig voor mensen die veel onderweg zijn en niet altijd toegang hebben tot een stopcontact.

Kun je lezen op een Remarkable 2?

Lezen op een Remarkable 2 is een unieke ervaring die het lezen van digitale content naar een hoger niveau tilt. Het grote scherm van 10,3-inch biedt voldoende ruimte voor het weergeven van tekst en afbeeldingen op een heldere en scherpe manier, zonder dat er sprake is van vermoeide ogen. Bovendien maakt de e-inkttechnologie van de Remarkable 2 het mogelijk om de ervaring van het lezen op papier zo goed mogelijk na te bootsen. Met de bijgeleverde stylus kun je notities maken en tekst markeren, wat handig is voor mensen die notities willen maken tijdens het lezen van e-books of PDF’s.

Meer informatie over de reMarkable 2

De reMarkable 2 is te koop via hun eigen webshop of via Bol.com, via onderstaande link. 

 

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen