Storytel Reader

Het Zweedse bedrijf Storytel heeft een tijd geleden hun eigen Reader op de markt gebracht: de Storytel reader. Hiermee kun je niet alleen e-books lezen, maar ook luisterboeken luisteren. Om deze e-reader te gebruiken, heb je een actief Storytel abonnement nodig. 

 

Storytel is van origine een dienst waarmee je luisterboeken kunt luisteren. Al snel kwamen daar ook de e-books bij. Ze hebben honderdduizenden boeken die je kunt lezen en luisteren en met hun Storytel Reader wordt dat je wel heel makkelijk gemaakt! De Reader is alleen beschikbaar via Coolblue. 

Laatste update: november 2022

Luisterboeken op je e-reader

Deze e-reader is heel uniek: je kunt er namelijk luisterboeken op luisteren. Je verbindt je koptelefoon heel makkelijk met de 3.5 mm mini-jack-aansluiting of met bluetooth. Het meest handige? De e-reader onthoudt waar je bent gebleven met de app, en andersom. Buiten dat, kun je ook direct het e-book lezen op precies hetzelfde punt als waar je bent gestopt. Gebruiksgemak ten top! De Reader kost 99,99 en is alleen te koop via Coolblue.

Storytel Reader hoes

Storytel heeft een handige hoes beschikbaar die verkrijgbaar is bij Coolblue voor 19,99. Dit is een sleeve die om je e-reader kunt doen, waardoor je Reader helemaal beschermd blijft. Let wel: deze hoes beschermt niet tijdens het lezen. Storytel heeft helaas geen speciale hoes beschikbaar die om de reader zit tijdens het lezen. Je kunt de Reader in combinatie kopen met de hoes voor €109,99. 

Voordelen van de Storytel Reader

  • Groot aanbod via Storytel, keuze uit duizenden digitale boeken in diverse talen
  • E-books en luisterboeken, alles in één Reader 
  • De Reader synchroniseert met de app en andersom 
  • 6 inch scherm, een kleine e-reader die je makkelijk kunt meenemen
  • Batterij gaat weken mee 
  • 8 GB geheugen
  • Ook te gebruiken zonder Wi-Fi (let wel: synchroniseert dan niet met je app)

 

Ben je nu benieuwd geworden naar de Reader? Let er goed op dat je de Reader alleen kunt gebruiken met een actief Storytel abonnement. Een abonnement kost €12,99 per maand.

Kan Storytel op een Kobo?

Een veelgestelde vraag is of je een Storytel abonnement op een Kobo e-reader kunt gebruiken. Helaas is dat niet het geval. Storytel kan alleen worden gebruikt op een Storytel Reader, en dus niet op e-readers van Kobo, PocketBook of een ander merk.

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen