Tolino e-readers

Ben je van plan om een Tolino e-reader te kopen? Of ben je op zoek naar meer informatie over de Tolino e-readers? Dan zit je hier goed. Op deze pagina vind je meer informatie over de e-readers van Tolino. 

Laatste update: januari 2023

 

De e-readers van Tolino worden veelal aangeboden door de boekhandels die onder Libris vallen. Je kunt ze rechtstreeks bij veel boekhandels kopen, maar natuurlijk online via de Libris webshop. Ze hebben verschillende modellen uitgebracht, waardoor er voor ieder wat wils is.

Tolino e-readers

Voordelen Tolino e-readers

Het voordeel van een Tolino e-reader is dat de e-readers onafhankelijk zijn: je kunt ze gebruiken zonder een digitaal abonnement. Je kunt e-books in de cloud opslaan (25 gb) in zowel ePub als PDF-bestand (met/zonder Adobe-DRM beveiliging). Je kunt via Libris handig boeken aankopen, die direct worden geïntegreerd in de Tolino e-reader. Tolino heeft een handige app, waardoor je via je mobiel of tablet kunt lezen. Dit kan overigens ook via de webreader.  

Beste Tolino e-reader

Momenteel zijn er twee Tolino e-reader modellen te koop bij Libris. Hieronder beschrijven we de voordelen per e-reader. 

 

Tolino page 2

Voordelen: 

  • 6 inch scherm
  • Lezen met smartlight: kleurtemperatuuraanpassing aan moment van de dag
  • Budgetmodel, perfect als je graag een e-reader wil maar niet teveel geld wil uitgeven: €99 

Tolino vision 6

Voordelen: 

  • 7 inch scherm
  • Lezen met smartlight: kleurtemperatuuraanpassing aan moment van de dag
  • Waterbestendig: bestand tegen 60 minuten in zoet water (maximaal 2 meter diepte)
  • Dubbellaags touchscreen; snel en nauwkeurig 
  • Luxer model. €189
 

Informatie over Tolino 

Tolino is een Duits e-readermerk: dit is een gezamenlijk e-reader initiatief van verschillende boekhandel en Deutsche Telekom. In Nederland werkt Libris sinds 2014 samen met Tolino. Zo kun je dus via de Libris boekhandels en in de Libris webshop handig de e-reader kopen.

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen