Waterbestendige e-readers

Zoek je een waterbestendige e-reader? Handig als je veel in bad leest of je e-reader graag meeneemt op vakantie. Een waterdichte e-reader is beschermd tegen waterschade. Veel waterbestendige e-readers hebben een IPX8 certificering: dit betekent dat ze waterdicht zijn en vaak zelfs helemaal onder water kunnen. Je kunt dus zorgeloos aan het zwembad of in bad lezen. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je e-reader nat wordt. Hier hebben wij de beste waterbestendige e-readers op een rij gezet.

Laatste update: december 2022

Waterbestendige e-readers

De beste waterbestendige e-readers

Wij zetten de beste waterbestendige e-readers voor je op een rij. Dit is een selectie gemaakt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. De prijzen zijn altijd up-to-date. Als er een e-reader afgeprijsd is en dus goedkoper is geworden, wordt dit ook aangegeven.

Waterdichte e-readers

 

Kobo Libra 2

De Kobo Libra 2 is een fijne e-reader van 7 inch die volledig waterdicht is. Je hebt met deze e-reader de mogelijkheid tot het afspelen van luisterboeken, dus je kunt er zowel e-books als luisterboeken op lezen. Met 32 GB opslagcapaciteit heb je voldoende ruimte voor al je favoriete boeken en meer!

 

Kobo Sage

De Kobo Sage is een fijne e-reader van 8 inch met een liggend model. Je hebt niet alleen de mogelijkheid om luisterboeken te luisteren via de e-reader maar je kunt ook notities maken met de handige stylus. Natuurlijk is de e-reader waterdicht, waardoor je gewoon rustig in bad kunt lezen. 

 

 
 
 

Kobo Clara 2E

De Kobo Clara 2E is het eerste milieubewuste model van Kobo, gemaakt van 85% gerecycled plastic. De e-reader is volledig waterdicht en heeft ComfortLight PRO. Hiermee kun je de helderheid en kleurtemperatuur zelf instellen. Ook kun je met deze e-reader luisterboeken afspelen. 

 

 

PocketBook Era 

De PocketBook Era is waterbestendig en heeft handige bedieningsknoppen aan de zijkant. Je kunt luisterboeken luisteren via luidsprekers of via Bluetooth. De helderheid en kleurtemperatuur van het scherm kunnen worden aangepast. 

 

 

 

PocketBook Touch

Ook de PocketBook Touch (6 inch) is waterbestendig. Door de waterdichte coating gaat je e-reader niet meteen kapot als er water op komt. Met SMARTlight stel je altijd de helderheid en kleurtemperatuur van de verlichting precies in zoals je het zelf wilt. Je kunt ook audioboeken luisteren. 

 

 

 

Welke e-reader kopen? Op Welkeereaderkopen.nl vind je alle informatie die je nodig hebt bij de aanschaf van een nieuwe e-reader. 

© 2023 Welke e-reader kopen